FNSSPRI

Domeniul științelor politice este unul care ridică mereu semne de întrebare în rândul persoanelor care nu sunt familiarizate cu acesta. Această lipsă de familiaritate este motivul pentru care majoritatea tinerilor aleg să se înscrie la o facultate de științe politice sau relații internaționale fără să aibă o imagine clară a felului în care urmează să fructifice educația primită. În plus, statutul politologului în societatea românească este unul extrem de neclar ajungandu-se astfel ca studenții la științe politice și relații internaționale sa fie coplesiți de multiple întrebări legate de viitorul lor și despre ce le rezervă acesta.

Din dorința de a culege cât mai multe puncte de vedere, de a învăța și din experiențele altora și de a cunoaște oameni cu aceleași asipirații s-a născut FNSSPRI. Principalul obiectiv al acestui proiect este acela de a asigura un spațiu în care tinerii din toată țara care studiază Științele Politice și Relațiile Internaționale să aibă ocazia de a socializa, de a împărtăși diverse opinii și de a forma, pe viitor, o comunitate.

Credem că societatea, în întregul ei ansamblu, va beneficia în mod direct în clipa în care studenții pregătiți în domeniile științelor politice și al relațiilor internaționale vor avea oportunitatea de a pune în aplicare cunoștințele căpătate în perioada studiilor. Forumul Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale poate fi calea prin care fiecare dintre noi si-ar putea descoperi acest rol important și totodată să facă primii pași către a-l împlini în anii ce urmează.

Să înceapă dezbaterea!